Konica Minolta - гаранционен сервиз и търговия на цветни и черно-бели копирни машини, цветни мултифункционални устройства, цветни принтери, скенери, производствени системи за печат, 3D принтери, антивирусен софтуер

Новини

За нас


 Добре дошли!

Бихме искали да Ви представим с няколко думи нашата фирма и областта, в която работим! От шестнадесет години сме на българският пазар и сме една от най - големите фирми в продажбите и сервизното обслужване на цветни и черно-бели копирни машини, лазерни принтери, многофункционални устройства и производствени ситеми за дигитален печат.
Нашата дейност е насочена към бизнес потребителите, нуждаещи се от бързи, компетентни и качествени услуги, гарантиращи висококачествен цветен и чернобял печат.
 

 

Фирма ОРТЕС ООД e българска търговска фирма, основана през 2005 година в София с управител Валентин Русев. ОРТЕС продължава традициите на софийския офис на ВИПИМЕКС ООД – дългогодишен партньор на Минолта и Коника Минолта.
 

От 2006 година ОРТЕС ООД е оторизиран търговски и сервизен партньор на Коника Минолта България и изваршва инсталация, сервиз и ремонт на копирни машини и лазерни принтери Konica Minolta  и Minolta.

ОРТЕС ООД работи в София и областите Пловдив, Пазарджик, Перник, Кюстендил, Благоевград.
В останалите областни градове има договорни сервизни отношения с Випимекс ООД - Konica Minolta Advanced Partner.

ОРТЕС ООД предлага на своите клиенти гаранционна и извънгаранционна поддръжка на офис техника Минолта и Коника Минолта, консултациии и доставка на: цветни копирни системи, цифрови черно-бели копирни машини, лазерни черно-бели и цветни принтери,  многофункционални устройства,  системи за производствен печат на световния производител Konica Minolta.

Световен факт е традиционно високата технология на Konica Minolta в цветовете. С нея тя отговаря на високите изисквания на рекламния бизнес, печатници, университети, маркетингови отдели на корпоративния сектор на българската икономика и държавната администрация. 

 През 2008 година, ОРТЕС ООД  затвърждава завоюваните лидерски позиции в София и региона като предпочитан доставчик и сервиз на копирни и мултифункционални системи от среден и висок клас.

Като сериозна компания, ОРТЕС е убедена, че най-точният показател за качеството на услугата е доверието на клиентите.
ОРТЕС е съсредоточила усилията и ресурсите си към сервизната дейност, създавайки силно подготвен и мотивиран екип от инженери.
В ОРТЕС работят висококвалифицирани млади и амбциозни служители, отдадени и вярващи на марковата техника, предлагана от компанията. Двама от сервизните инженери са серифицирани по световната система за обучение М+ от Konica Minolta.

С изградените в школата на ОРТЕС кадри, фирмата може да отговори на нуждите на своите клиенти с успешна продажба на предлаганите продукти и следпродажбената поддръжка.
 

Изтеглете PDF каталог

Продуктов каталог Konica Minolta